VÅRT SORTIMENT

Vi har ett stort antal samarbetspartners i branschen

KRIL Stämel Kristin Larsson Hudiksvalls Guldsmedja

Hudiksvalls Guldsmedja. Alla smycken som tillverkas i Hudiksvalls Guldsmedja stämplas KRIL som är Kristins ansvarsstämpel sedan starten 2011.

Kristin arbetar främst i guld och silver och infattar även gärna ädelstenar av olika slag i sina smycken.

I butiken finns ett litet urval av egentillverkade smycken och vi tillverkar gärna ett unikt smycke till dig.  Kontakt ››

Annica är en svensk kvinnlig smyckesdesigner och guldsmed som tillverkar smycken i guld, silver, platina, titan och palladium.

By Billgren tillverkar modesmycken och tidlösa accessoarer för män. God kvalité till ett bra pris.

Caroline Svedbom tillverkar bijuoterier av högsta kvalité med handfattade stenar. Smyckena är guldpläterade i 18 K guld eller roderade.

Till många av våra smycken tar vi diamanter och andra ädla stenar ifrån 
Diamanter Edwardson. Ett familjeföretag med stor kunskap om sina produkter.

Ekoguld tillverkar smycken med ekologisk certifering av guld, silver och ädla stenar. 

Gemma AB är vår leverantör av diamanter, pärlor och ädelstenar av högsta kvalité.

Guldbolaget är ett familjeföretag som grundades i slutet av 1980-talet. Guldbolaget använder den senaste tekniken för att utforma smycken enligt kundens önskemål.

Hälsingesmycken är ett familjeägt företag som håller till i Hälsingland och tillverkar smycken i ädla metaller och stenar. Första ringarna tillverkades i början av 1900-talet och sedan dess har kollektionen utökats.

JO’ANS har tillverkat smycken med stort hantverkskunnande och passion sedan 1960. All produktion är baserad på genuint hantverk av skickliga guldsmeder.

Ända sen 30-talet har Kalevala framställt smycken med ett helt eget unikt formspråk. Kollektionen nu består av klassiska modeller blandat med ny spännande finsk design. 

Maanesten 

Schalins är nordens ledande tillverkare av vigsel och förlovningsringar. Snabb leverans, återvunnet guld. Svenskt hantverk av högsta kvalité. 

Sparv  

Stjärnringen ”Diamanten som växer”. 
I över 50 år har du kunnat köpa högkvalitativa diamantsmycken där du kan byta in dem mot en större diamant eller annan typ av smycke när det passar dig. Stjärnringen är ett dotterbolag till Gemma AB. 

Svedbom & Co AB är en ren grossist och hämtar huvudsakligen sina produkter från Italien. Vi som återförsäljare får då ett stort utbud att välja ifrån för att du som kund ska kunna hitta ett smycke som passar dig.

Sävsjöguld är en svensk smyckestillverkare och har en kompetent verkstad som hjälper oss med reparationer och nytillverkning. 

Med Trollbeads har du möjlighet att bygga upp ditt eget personliga smycke med beads av glas, guld, silver, ädel – och naturstenar 

Rulla till toppen